Fngstrapporter December 2005

2005-12-29 Årets sista tur

Så var årets sista guidning avklarad, det var Alex, Tomas och Kalle ifrån Tumba som var gästerna ombord och det var åter öringsfiske som stod på menyn. Det blev åter en händelserik dag med många öringskontakter. Men 5 stycken fastnade ordentligt och av dom så var två godkända, 1,6-1,7 kilo.

Sist men inte minst så vill jag önska er ett Gott Nytt År!!!

2005-12-15 GOD JUL!

Idag så var jag åter inne i Stockholms ström och guidade efter havsöring, dagens gäster var Nicklas Alm, hans bror Fredrik och deras kompis Nicklas. Det blev en händelserik dag med 20 öringskontakter varav 6 stycken fick dom upp, men bara en var godkänd och vägde 3 kilo. God Jul på er alla.....


2005-12-09 Julöring i strömmen

Jag har guidat inne i Stockholm city i två dagar efter havsöring. Först ut var det JM med Gunnar Pettersson i spetsen, 9 kunder fördelat på 3 båtar. Det blev en trevlig dag men fisket var segt med endast 2 fångade öringar varav en godkänd 2,3 kilos. Dagen efter så var det Tommy Kjellström och hans far Anders som var kunderna ombord. Idag så var det bättre fart på fisken och vi fick upp 4 stycken varav 3 godkända på 2,0-1,8-1,7 kilo.


2005-12-05 Fina laxar från Vättern...

I helgen var jag vid Vättern och guidade i två dagar. Först ut var det Anders Sandström, Stefan Larsson och Stefan "plåtis" som var gästerna ombord. Två fina laxar på 8 och 7,8 kilo + en öring kom det upp denna dag. Dagen efter så var det Michael Bergquist, hans son Daniel och Michaels bror Tomas som gästade båten. Det blev en blåsig dag med sjösjuka så vi fiskade bara 3 timmar men vi fick upp 2 laxar på 7,1 och 7,5 kilo.

Ps: Ett bra tips är att köpa ett presentkort av mig och ge bort i julklapp!!!