Fångstrapporter Juli 2006

2006-07-20 Fisken nappar i sommarvärmen

Det har varit lungt på fiskefonten men några turer har det blivit, nu senast var det Göran Sjösten med sina två söner som var med i båten. Dom hade bokat en gäddtur och gäddorna var med ifrån första kastet, 20 stycken fick dom upp men missade minsta lika många. Inga tungviktare men ett gäng över 3 kilo som bjöd på fina fighter. Sen har det blivit lite gösfiske också, nu senast blev det en kvällstur men det var riktigt segt fiske med endast 3 gösar men en fin 3 kilos gös räddade kvällen2006-07-03 Sommarfiske...

Nu är det sommar och då är det lite lungnare på fiskefronten, men 4 guidningar blev det förra veckan. En gäddtur som resulterade i 20 gäddor med en topp på 4 kilo. Sen blev det 3 gösturer på raken, 18-41 gösar per tur och några bonus gäddor. Sen blev det också en privat tur också (det var länge sen) med Micke Andreasson och det var åter gösen som var i fokus. 25 gösar blev det med fina toppar på 3,3-3,4 och 5 kilo prick. Varmnt välkomna på spännande fiskeäventyr i sommar...