Fångstrapporter Oktober 2006

2006-10-21 Oj oj, en tiokilos till

Fisket går på högvarv och fina fiskar kommer upp, jag har varit ute 3 gånger sen senaste rapporten. Först ut var det Kaj som gästade båten och siktet var inställt på gös. Fiskarna var svårkrokade men 18 gösar föjde med hela vägen upp. Dagens tyngsta blev en fin 2 kilos som Kaj fick på dagens sista plats och den fick följa med hem till matbordet, resten fick friheten åter. Sen var det Felix och Jeppan som var med i båten och nu var det gädda som var i fokus. Vi kämpade på och fick upp 15 gäddor med en topp på 10,3 kilo som Jeppan lurade upp, näst tyngsta fisk vägde 7,1 kilo. Jag själv lyckades missa en gädda i tiokilos klassen som högg vid båten. Sen var det Alex, Tomas och Erik som var med i båten och det blev åter en trevlig dag på sjön och gäddorna var med i matchen. 23 gäddor och en gös blev dagens resultat, dagens tyngsta blev en gädda på 4,5 kilo, tyvärr så tappade Erik en fin gädda runt 7-8 kilo men som tröst fick han en fin gös på 3,6 kilo.


2006-10-17 Gädda på 10,2 kilo

Två gäddguidningar har det blivit, först ut var det Johan Carlsson och hans son Nike som gästade båten. Det blev en trevlig dag på sjön och när dagen var slut så hade det kommit upp 20 gäddor med en topp på 6 kilo. Sen var det Gunnar Pettersson ifrån JM med sina kunder Johan och Nisse. Åter en trevlig dag på sjön med 21 gäddor fångade med en topp på 10,2 kilo som Johan stod för. Näst tyngsta fisk fick Gunnar, en fin sak på 6,1 kilo.

2006-10-11 Höstgösen är på hugget

Jag har varit dålig på att rapportera, det har varit full fart på turerna men jag har bara inte hunnit så här kommer en liten rapport om senaste tidens fiske. På gäddturerna harvi fåt upp 15-26 gäddor per tur förutom i går när jag var ute vid Värmndö och guidade Det blev en guidning utan vind och endast 8 gäddor ville följa med hela vägen upp. Sen har även gösturerna dragit igång, och på dom turerna har det kommit upp 13-23 gösar och en hel del fina abborrar och gäddor. På dagens tur med Kenneth Brånth ifrån City Papper hände en rolig sak, Kenneth får upp 2 fiskar på ett kast (se bilder). Sist men inte minst så måste jag rapportera om hur det gick för mig och Micke i EM och det är enkelt, ÅT SKOGEN...... Men så kan det gå, det är bara att ta nya tag.