Fångstrapporter November 2006

2006-11-22 Öringarna är med i matchen

Havsöringsturerna rullar på och öringarna finns där ute. Det har fångats 1-3 öringar per tur med vikter upp till 2 kilo. Även en gäddtur har det blivit och då var det med DN`s fiskeklubb Cicero och då var vi tre båtar ute. Hjälpguiderna var Benny H och Robban K. Robbans båt vann matchen med 17-13 men i Bennys båt kom den största upp, en fin gädda på 6,7 kilo. I min båt så var det öringsfiske för hela slanten, 2 öringar upp men tyvärr under måttet.2006-11-15 Öringfiske

Nu är det full fart på öringsturerna och det har kommit upp 1-5 öringar per tur förutom en tur då vi blev utan. Det har varit mest öring under måttet som har fastnat ordentligt (under 50 cm), men några fina 2-kilos öringar har kommit upp. Sen har det blivit några gäddturer och där har det varit riktigt segt, 5-18 gäddor per tur med en 5,3-kilos i topp.2006-11-01 Senaste tidens fiske

Fisketurerna rullar på och det har varit gädda för hela slanten. Det har kommit upp 16-24 gäddor per tur med vikter upp till 6,4 kilo. Härom dagen när jag var ute så hände en rolig sak, ett viltsvin på ca 100 kg som kom simmande förbi båten. Sen åkte vi vidare till en vik och där stod 7 stycken till, rolig upplevelse!!