Fngstrapporter December 2007

2007-12-09 Vänernlax på 10,25 kilo

Jag har varit nere vid Vänern i fyra dagar och fiskat efter lax och öring. Fisket var knepigt men det kom upp godkänd fisk i båten varje dag. Sista dagen så var fisken på hugget, då var det Niklas och Fredrik Alm som gästade båten och grabbarna fick upp 7 stycken laxar. Dom behöll 6 som vägde mellan 3-7 kilo styck. Det var meningen att jag skulle guida alla fyra dagarna men det stulade till sig en dag så jag åkte ut på en privatur i fyra timmar med Stefan ifrån baggerud. En 7 kilos gädda blev det innan mörkret kom, då styrde jag in båten närmare land och vi får dubbelhugg!! Två stora laxar går upp och visar sig, den ena hoppar av direkt men den andra bjuder mig på 30 minuters faight. Vågen stannade på 10,25 kilo!! och ett nytt pb på insjölax är ett faktum...

2007-12-05 Knepigt öringsfiske

Havsöringsfisket har varit knepigt, öringarna har varit väldigt försiktiga. Men några fina öringar mellan 2-2,5 kilo styck har det blivit. Nedan är det några glada kunder...

P.S. Jag har presentkort till dom som vill ge bort ett äventyr i Julklapp