Fångstrapporter Juni 2008

2008-06-22 Sommarfiske...

Den sista turen efter lax runt Landsort gav en öring på 3 kilo och så missade vi en lax på ca 6-7 kilo. Sen har jag även varit och premiärfiskat utanför Singö, runt understen. Det blev en fin lax på 9,5 kilo.. På gösturerna har det blivit 6-15 gösar per tur med en topp på 2,6 kilo. Även en gäddtur har det blivit och då blev det 21 stycken med en topp på 4 kilo. Om ni är sugna på fiske i sommar så erbjuder jag guidade fisketurer efter gädda, gös och abborre i skärgården samt mälaren. Men även turer till Vättern efter Röding, öring och lax...

2008-06-11 Senaste tidens fiske...

Idag så var jag åter ute och fiskade efter lax runt Landsort, dagens kunder var Christoffer Kärrström ifrån Ahlsell och med sig hadde han Rolle. Vi missade en direkt på morgonen men efter några timmar så får vi en fin lax på 6 kilo. På gösturerna har det kommit upp 7-15 stycken per tur med en topp på 3,1 kilo. Gäddturerna har gett 11-23 stycken med en topp på 5 kilo.

2008-06-03 Laxrace vid Landsort...

Jag har varit ute med Pär, Peter och Bosse i två dagar och fiskat efter lax runt Landsort. Vi fick upp 3 laxar och tappade en. Dom vi fick upp vägde 8,6-10,4 och 12,2 kilo. Grattis grabbar till fina fiskar och bra jobbat!