Fngstrapporter December 2008

2008-12-29 Årets sista tur...

Idag så var jag ute på årets sista tur och det var havsöringsfiske som var på agendan. Det var Göran ifrån Väterås och hans två kompisar som var kunderna ombord. Det var minusgrader hela dagen men solen värmde och det kändes som en vårdag i mars. I en grund vik så klipper en fet öring i bästa kodition till och tynger ner vågen till 4,8 kilo! Kunde knapast bli en bättre avslutning på 2008... Kän er varmt välkomna, nya som gamla kunder på spännande fiskeäventyr under 2009 och Gott Nytt År på er!!!

2008-12-23 Fint fiske på vänern/vättern...

Har varit vid Vänern/Vättern i fyra dagar och fiskat. En dag blev vi utan då det blåste riktigt hårt men dom andra tre dagarna så var fisket bra med 4-12 stycken per dag. Av dom vi fick upp så var 2-7 godkända per dag med en topp på 6,4 kilo. God Jul på er!

2008-12-09 Roligt Vänernfiske...

Jag har varit nere och guidat på Vänern efter lax/öring. Första dagen blev huggsexa med 7 stycken upp, varav 6 var godkända och vägde mellan 3,1 till 5,5 kilo. Andra dagen så vred vinden och ökade så vi fick byta område pga för hård vind. Vi kämpade på i vågorna några timmar men det ända som hände var att vi brände en lax/öring.

P.S. Jag har presentkort till dom som vill ge bort en fisketur i julklapp!! ...